Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Ons verhaal

Ons verhaal

Sociaal ondernemen & de toekomst

Naast dat we de consument een verantwoord en lekker product bieden vinden we het belangrijk beter voor het milieu, mensgericht en economisch verstandig te zijn. Binnen SOMA hebben wij deze balans goed weten te vinden. Daar waar we kunnen, dragen we ons steentje bij aan een betere wereld.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zie je bij Brood van SOMA terug in de productie van ons brood en op de werkvloer.

Duurzaam & sociaal ondernemen

Overblijvende ingrediënten, resten deeg, broden die net niet aan onze kwaliteitseisen voldoen, zullen we nooit zomaar weggooien. Alle pakjes brood die nog geschikt zijn voor consumptie maar niet meer verkocht kunnen worden gaan naar de lokale voedselbank. Daarnaast worden al onze broodresten bij een boerderij in de omgeving van Echt gebruikt om de dieren mee te voeden.

Naast het tegengaan van verspilling, vinden we het ook heel belangrijk om lokale tradities, cultuur en sport in stand te houden. Zo steunen we lokale goede doelen zoals de voetbalclub E.V.V., het Oud Limburgse Schuttersfeest, het Draaksteken in Beesel.

Sociaal ondernemen & de toekomst