Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Blog

Blog

Goudkoren & Mehrkorn

Nieuw

04 maart 2021

HOERA! We hebben wat te vieren, want we hebben sindskort twee nieuwe broden in ons assortiment. Goudkoren een heerlijk spelt-tarwebrood en Mehrkorn een Duits meergranenbrood. En we hebben maarliefst 8 super lekkere recepten voor je klaar staan. 

Goudkoren & Mehrkorn

SOMA Goudkoren is een bruin brood gemaak van spelt en tarwe. Naast dat het heerlijk van smaak is, is het ook een gezond brood dat past binnen de Schijf van Vijf. Zo is SOMA Goudkoren een bron van vezels en eiwitten.

SOMA Mehrkorn is een Duits meergranenbrood met lekker veel pitten en zaden. Het is niet alleen een smaakvolle maar ook voedzame boterham, want ook dit brood past binnen de Schijf van Vijf en is een bron van vezels en eiwitten.

Recepten

Met de karakteristieke smaken van SOMA Goudkoren en SOMA Mehrkorn zijn heerlijke nieuwe recepten ontwikkeld. Zoals hartige wentelteefjes met Goudkoren brood of Mehrkorn met geitenkaas, honing & walnoten. Alle recepten zijn gemakkelijk en snel te bereiden en geschikt voor ontbijt, brunch, lunch, als tussendoortje of zelfs als borrelhapje! Zowel vegetarische als recepten met vlees of vis zijn op onze receptenpagina terug te vinden. Iedereen kan dus gezond genieten met de nieuwe recepten van Brood van SOMA.

De nieuwe broden Goudkoren en Mehrkorn zijn verkrijgbaar in de supermarkten van Jumbo, PLUS en Jan Linders. (Het aanbod kan per supermarktvestiging verschillen.)

 

Goudkoren & Mehrkorn
Icon brood

Enkele recepten

Icon brood

Meer lezen?

SOMA Haverkorn volgens verbeterde receptuur

Eindelijk kunnen we het jullie vertellen… vanaf binnenkort is onze vernieuwde SOMA Haverkorn verkrijgbaar! Dit lekkere robuuste brood bevat nu nóg meer zaden en pitten en is...

+
De vezelmeter op onze nieuwe verpakking!

Ons verbeterde Haverkorn ligt nu in de schappen, een volkoren meergranenbrood met extra veel zaden en pitten. Een must-try en jazeker.. zoals je ziet, zit dit brood in een gloednieuwe verpakking. Iets...

+
Ons nieuwe SOMA Portie Verpakt Fries Roggebrood

Ons Portie Verpakt Fries Roggebrood ligt vanaf nu in de supermarkt schappen! Hét traditionele volkoren roggebrood volgens Fries recept. En wederom in een super toffe nieuwe verpakking,...

+