Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Blog

Blog

Goudkoren & Mehrkorn

Nieuw

04 maart 2021

HOERA! We hebben wat te vieren, want we hebben sindskort twee nieuwe broden in ons assortiment. Goudkoren een heerlijk spelt-tarwebrood en Mehrkorn een Duits meergranenbrood. En we hebben maarliefst 8 super lekkere recepten voor je klaar staan. 

Goudkoren & Mehrkorn

SOMA Goudkoren is een bruin brood gemaak van spelt en tarwe. Naast dat het heerlijk van smaak is, is het ook een gezond brood dat past binnen de Schijf van Vijf. Zo is SOMA Goudkoren een bron van vezels en eiwitten.

SOMA Mehrkorn is een Duits meergranenbrood met lekker veel pitten en zaden. Het is niet alleen een smaakvolle maar ook voedzame boterham, want ook dit brood past binnen de Schijf van Vijf en is een bron van vezels en eiwitten.

Recepten

Met de karakteristieke smaken van SOMA Goudkoren en SOMA Mehrkorn zijn heerlijke nieuwe recepten ontwikkeld. Zoals hartige wentelteefjes met Goudkoren brood of Mehrkorn met geitenkaas, honing & walnoten. Alle recepten zijn gemakkelijk en snel te bereiden en geschikt voor ontbijt, brunch, lunch, als tussendoortje of zelfs als borrelhapje! Zowel vegetarische als recepten met vlees of vis zijn op onze receptenpagina terug te vinden. Iedereen kan dus gezond genieten met de nieuwe recepten van Brood van SOMA.

De nieuwe broden Goudkoren en Mehrkorn zijn verkrijgbaar in de supermarkten van Jumbo, PLUS en Jan Linders. (Het aanbod kan per supermarktvestiging verschillen.)

 

Goudkoren & Mehrkorn
Icon brood

Enkele recepten

Icon brood

Meer lezen?

Koolhydraatarm vs. Koolhydraat verlaagd

Koolhydraatarm eten blijft één van de populairste diëten en daarmee blijft ook ‘koolhydraatarm’ brood heel populair. Maar wist je dat de naam...

+
Brood eten als je zwanger bent

Wanneer je zwanger wil worden, zwanger bent of borstvoeding geeft is het vanzelfsprekend belangrijk dat je goed op je voeding en leefstijl let. Je lichaam werkt tenslotte keihard om een nieuw gezond...

+
Waarom kiezen voor volkoren brood?

Uit onderzoek van het Nederlands Bakkerij Centrum is gebleken dat volkoren brood de favoriete broodsoort van Nederland is. Maar wat is nou precies het verschil tussen volkoren brood en andere brood...

+