Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Blog

Blog

5x Tosti recept met Brood van SOMA

24 januari 2022

Hou jij ook zo van tosti’s? Maak je tosti lekkerder en verantwoorder door voor een brood van SOMA te kiezen. En het mooie is dat tosti’s net zo veel calorieën bevatten als een gewone belegde boterham. Het verhitten van het brood maakt hierin geen verschil. De extra sausjes zorgen natuurlijk wel mogelijk voor extra calorieën. ;) We hebben de vijf lekkerste tosti recepten voor je op een rijtje gezet.

TIP: Wist je dat onze tosti’s ook ideaal zijn voor bij de borrel? Snijd de tosti in kleinere stukjes en serveer ze op de borrelplank!

Tosti recepten

1. De Klassieker - Oberländer roggezuurdesem brood met ham & kaas

Deze klassieker kan natuurlijk niet missen! Besmeer naar wens de binnenkanten van het brood met boter. Verdeel de kaas en de ham over de sneetjes brood. Voeg eventueel wat chillikruiden toe. Besmeer naar wens de buitenkanten van het brood met boter. Bak de tosti's en serveer met een tomatensalsa of ketchup.

Klik hier voor het recept.

 

2. Goudkoren spelt - tarwebrood met Tuna Melt

Een heerlijke tosti met tonijn, kaas en een lekkere spicy bite. Laat de tonijn uitlekken in een zeef. Meng de mayonaise met de sambal en besmeer hiermee 2 van de sneetjes. Snij de rode ui in ringen en verdeel deze samen met de tonijn en de augurk over de besmeerde sneetjes brood. Leg de andere sneetjes brood er bovenop. Verhit een koekenpan en besmeer de buitenkanten van de tosti met halvarine of margarine en bak de tosti goudbruin in de koekenpan of in een tosti ijzer.

Klik hier voor het recept.

 

3. Oberländer roggezuurdesem tosti met chorizo & kaas

Een tosti met chorizo, do we need to say more? Beleg het brood met de chorizo, de geraspte kaas en de paprika. Leg er een sneetje bovenop en besmeer de buitenkanten van de sneetjes brood met een dun laagje boter. Grill het brood in een tosti ijzer.    

Klik hier voor het recept.

 

4. Speltkoren brood tosti met kip & roomkaas

Deze tosti is super lekker maar toch verantwoord en eigenlijk heel makkelijk te maken. Besmeer 2 sneetjes met roomkaas en beleg met de kipfilet en de spinazie. Voeg eventueel wat peper toe en leg hier een sneetje brood bovenop. Besmeer vervolgens de buitenkant van het brood met halvarine en grill de tosti in een tosti-ijzer of grillpan. 

Klik hier voor het recept.

 

5. Koolhydraat verlaagd & Eiwitrijk volkoren tosti met rosbief & kaas

Een tosti met rosbief? Jazeker! Beleg een sneetje brood met augurk, rosbief en bestrooi met geraspte kaas. Voeg vervolgens een paar plakjes tomaat toe en leg het andere sneetje brood er boven op. Besmeer de buitenkant van het brood met boter en bak de tosti in een grillpan en in een tosti-ijzer!

Klik hier voor het recept.

 

Smakelijk!

 

Icon brood

Enkele recepten

Icon brood

Meer lezen?

De vezelmeter op onze nieuwe verpakking!

Ons verbeterde Haverkorn ligt nu in de schappen, een volkoren meergranenbrood met extra veel zaden en pitten. Een must-try en jazeker.. zoals je ziet, zit dit brood in een gloednieuwe verpakking. Iets...

+
Laat je inspireren: gratis receptenboekje aanvragen!

Vraag ons gratis receptenboekje aan via de website en ontvang deze binnen enkele werkdagen in je brievenbus. Eet smakelijk! ...

+
SOMA Haverkorn volgens verbeterde receptuur

Eindelijk kunnen we het jullie vertellen… vanaf binnenkort is onze vernieuwde SOMA Haverkorn verkrijgbaar! Dit lekkere robuuste brood bevat nu nóg meer zaden en pitten en is...

+