Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Waldkorn met zoete aardappelspread

Een lekker én gezond vegetarisch gerecht. Wie ga jij verrassen met deze bijzondere boterham?

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Ontbijt, Brunch, Lunch, Tussendoortje, Borrel
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vegetarisch, Veganistisch
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Waldkorn

Ingrediënten

  • 2 sneetjes Brood van SOMA bijv. Waldkorn tarwe-roggebrood
  • 300 g zoete aardappelen
  • 1/2 rode peper
  • 100 g kikkererwten in blik
  • 1 tl garam masala (specerijenmengsel)
Waldkorn

Bereiding

Schil de zoete aardappel, snijd in blokjes van 2 cm en kook in een laagje water in 8 min. gaar. Giet af, laat iets afkoelen en doe ze in een hoge beker. Halveer de rode peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes en doe ook in de beker. Laat de kikkererwten uitlekken en voeg de inhoud toe, samen met de garam masala. Pureer tot een spread en breng eventueel op smaak met zout.

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten