Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Waldkorn met wilde zalm, een zachtgekookt eitje en dille

Een heerlijk robuust brood met simpele frisse topping.

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Ontbijt, Lunch, Borrel
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vis
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Waldkorn

Ingrediënten

  • 1 sneetje Waldkorn
  • 40 g wilde zalm
  • 1 ei
  • 1/2 citroen
  • Snuf zout en peper
  • Verse dille
Waldkorn

Bereiding

Verhit een pannetje met genoeg water en kook hierin het eitje voor circa 6 minuten, zodat deze zachtgekookt is. Beleg het sneetje brood met de wilde zalm, snijd het eitje open en verdeel deze over de wilde zalm. Garneer af met verse fijngesneden dille, snuf zout en peper en wat citroensap.

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten