Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Volkoren met hummus en gegrilde kikkererwten

Traditioneel roggebrood met ons favoriete vegan beleg, pikante hummus met gegrilde kikkererwten.

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Ontbijt, Brunch, Lunch
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Veganistisch
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Volkoren roggebrood

Ingrediënten

  • 1 sneetje volkoren
  • 1 el pikante paprika hummus
  • 1 el gegrilde kikkererwten
  • Verse peterselie
  • Snuf zout en peper

Voor de gegrilde kikkererwten:

  • 200 g kikkererwten
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 teen knoflook
  • Scheutje olijfolie
  • Snuf zout en peper
Volkoren roggebrood

Bereiding

Spoel de kikkererwten af met water en verwarm de oven voor op 200 graden. Mix de kikkererwten met een geperste teen knolook, de kerriepoeder, paprikapoeder, olijfolie, zout en peper. Meng het geheel goed door en leg het op een bakplaatje. Gril de kikkererwten binnen 20 min goudbruin in de oven.

Besmeer een sneetje met de hummus en beleg verder met de gegrilde kikkererwten. Garneer af met wat verse fijngesneden peterselie, snuf zout en peper.

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten