Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Speltkoren met avocado en gegrilde groene asperges

Een luxe lunch of brunch optie.

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Brunch, Lunch
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Veganistisch
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Speltkoren

Ingrediënten

  • 1 avocado
  • 1/2 rode ui
  • 6 kleine groene asperges
  • Scheutje balsamico azijn
  • 5 trostomaatjes
  • Snuf zout en peper
  • 1 teen knoflook
  • Scheutje olijfolie
  • 1/2 citroen
  • Snuf chiliflakes
  • Handje verse fijngesneden peterselie
Speltkoren

Bereiding

Prak de avocado met een vork, een fijngeperste teen knoflook, wat zout en peper, chiliflakes en een scheutje olijolie tot een glad mengsel. Snijd de kontjes van de groene asperges. Verhit ondertussen een koekenpan met wat olijfolie en bak hierin de groene asperges met wat zout en peper goudbruin. Blus af met wat balsamico azijn. Snijd de rode ui fijn en de tomaten in blokjes. Beleg de sneetjes met 1 el van de avocado mix, een aantal gegrilde asperges, en garneer af met de rode ui, tomaat en wat chiliflakes en verse fijngesneden peterselie. 

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten