Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Rozijnen Noten met kaasmousse

De combinatie van zoet en hartig komt prachtig naar voren in dit gerecht.

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Brunch, Lunch, Borrel
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Zoet, Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vegetarisch
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Rozijnen Noten

Ingrediënten

  • 1 pakje Brood van SOMA bijv. Rozijnen Noten
  • 150 gram geraspte oude kaas
  • 200 gram roomkaas of zuivelspread
  • scheutje kookroom
  • verse bieslook
  • peper en zout
Rozijnen Noten

Bereiding

Hak de geraspte oude kaas fijn. Meng de oude kaas met de roomkaas of zuivelspread. Voeg een scheut kookroom toe en fijn gehakte bieslook. Breng op smaak met peper en zout. Meng het geheel met een mixer of keukenmachine. 

Stapel twee sneetjes brood en snij het brood in kleinere stukjes. Doe de kaasmousse in een spuitzak en spuit op de helft van de stukjes brood de kaasmousse. Leg vervolgens de rest van het brood er bovenop. Serveer als borrelhapje of bij de brunch met een goed glas wijn. 

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten