Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Oberländer met ceasarsalade

Een bijzondere variant op een klassiek recept.

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Ontbijt, Brunch, Lunch, Tussendoortje, Diner, Borrel
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vlees
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Oberländer

Ingrediënten

  • 4 sneetjes Brood van SOMA bijv. Oberländer 
  • Halvarine
  • 3 plakken 20+ kaas
  • 1 kleine krop romaine sla
  • 80 gegrilde kipfilet
  • 1 kleine rode ui
  • 2 tl kappertjes
  • 2 eieren

Voor de dressing:

  • 4 el magere yoghurt
  • 1 tl kruidenboterkruiden
  • 1 el water
Oberländer

Bereiding

Meng de ingrediënten van de dressing. Kook de eitjes hard, snij de ui in ringetjes. Besmeer het brood met halvarine en beleg met kaas, sla, kip, ui, kip, kappertjes en besprenken met de dressing. 

Tip: Wil je dit recept nog slanker maken? Gebruik dan in plaats van plakken kaas, wat schaafsels van 20+ kaas. 

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten