Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Oberländer met brie en frambozen

Wist je dat je Oberländer brood ook lekker kan toasten? 

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Ontbijt, Brunch, Lunch, Tussendoortje, Borrel
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vegetarisch
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Oberländer

Ingrediënten

  • 2 sneetjes Brood van SOMA bijv. Oberländer
  • 6 plakjes brie
  • handje veldsla

Voor de frambozencoulis:

  • 250 gram (diepvries) frambozen
  • 50 gram fijne kristalsuiker
  • 2 el water
Oberländer

Bereiding

Begin met het maken van de frambozencoulis. Doe de ingrediënten voor de coulis samen in een steelpan. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de coulis ongeveer 5 minuten koken. Druk het mengsel door een bolzeef en laat de coulis afkoelen tot kamertemperatuur. 

Rooster het brood. Beleg met de brie en de veldsla. Besprenkel het geheel met de frambozencoulis en serveer eventueel met wat verse frambozen. 

 

 

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten