fbpx
Brood van Soma
  • Home
  • Ons verhaal
  • Producten
  • Recepten
  • Waar te koop?
  • Blog
  • Faq
  • Vacatures
  • Contact
  • Menu

Limburgs Roggebrood – Peer, Stroop & Gorgonzola

1 persoon 5 minuten

INGREDIËNTEN

  • - 2 sneetjes Brood van SOMA Limburgs roggebrood
  • - 1 peer
  • - 1 el stroop
  • - 50 gram Gorgonzola kaas
  • - 6 walnoten (grof gehakt)
  • - Peper & zout naar smaak

Bereiding

STAP 1. Leg de sneetjes Limburgs op een mooi bord of serveerplank STAP 2. Besmeer de sneetjes brood met de stroop STAP 3. Snij de peer in mooie plakken en leg deze bovenop de stroop STAP 4. Brokkel de Gorgonzola en de grof gehakte walnoten over het smørrebrød

RECEPTENBOEKJE

Benieuwd naar andere heerlijke recepten die je zou kunnen maken met ons brood? Haal dan snel ons receptenboekje in huis!

MEER INFORMATIE

  • Bekijk dit recept

    Speltkoren Brood Rauwe Ham En Selderie-Appel Salade

Contact

Soma Roggebroodbakkerij bv

Bellweg 29
6101 XA Echt
Nederland

T +31 475 46 86 31
E info@soma-bakkerij.nl

Links

  • Recepten
  • Producten
  • Ons verhaal
  • Faq
  • Vacatures
  • Login personeel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang recepten, het laatste nieuws en tips over brood van Soma!

© SOMA 2018 • alle rechten voorbehouden
  • Instagram
  • Facebook
Scroll naar bovenzijde