Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Limburgs met zoet of hartig

Kun jij ook niet kiezen tussen zoet of hartig?

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Ontbijt, Brunch, Lunch
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Zoet, Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vlees, Vegetarisch
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Limburgs

Ingrediënten

Limburgs met ricotta en rookvlees:

  • 1 sneetje Limburgs
  • 1 el ricotta
  • 2 plakjes rookvlees
  • Handjevol rucola
  • Snuf zout en peper

Limburgs met ricotta en abrikozenjam:

  • 1 sneetje Limburgs
  • 1 el ricotta
  • 1 el abrikozenjam
  • Hazelnootkrokantjes
  • Verse rozemarijn
Limburgs

Bereiding

Limburgs met ricotta en rookvlees:
Besmeer het sneetje met ricotta en beleg verder met rookvlees en rucola. Garneer af met wat zout en peper.

Limburgs met ricotta en abrikozenjam:
Besmeer het sneetje met ricotta en abrikozenjam. Garneer af met hazelnootkrokantjes en wat fijngesneden rozemarijn

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten