Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Limburgs met peer, stroop en gorgonzola

Snij het brood in kleinere stukes om borrelhapjes te maken. 

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Brunch, Lunch, Borrel
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vegetarisch
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Limburgs

Ingrediënten

  • 2 sneetjes Brood van SOMA bijv. Limburgs
  • 1 rijpe peer
  • 1 el stroop
  • 50 gram Gorgonzola (kaas)
  • 6 walnoten 
Limburgs

Bereiding

Besmeer de sneetjes brood met de stroop. Snij de peer in plakjes en leeg deze op de stroop. Brokkel de gorgonzola en hak de walnoten grof. Verdeel tot slot de gorgonzola en de walnoten over het brood. 

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten