Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Limburgs met avocado en in knoflook gebakken champignons

Deze champignons moet je uitproberen!

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Brunch, Lunch, Tussendoortje
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Veganistisch
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Limburgs

Ingrediënten

•    2 sneetjes Limburgs
•    1 avocado
•    Sap van 1/2 citroen
•    Scheutje olijfolie
•    3 champignons
•    1 teen knoflook
•    Snuf zout en peper
•    1/2 tl chiliflakes
•    Handjevol verse peterselie
•    1 stengel bosui
 

Limburgs

Bereiding

Snijd de champignons in kleine stukken. Verhit een koekenpan met een scheutje olijfolie en bak hierin de champignons met een geperste teen knoflook en een snuf zout, peper en chiliflakes. Snijd de peterselie fijn en voeg deze nadat de champignons goudbruin zijn toe aan de pan, bak kort mee. Prak ondertussen de avocado fijn en meng met het sap van 1/2 citroen, chiliflakes, peper en zout. Snijd de bosui fijn. Beleg het sneetje brood met de avocado spread, de champignons en de fijngesneden bosui. 

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten