3 heerlijke roerei variaties!
Moment | Ontbijt, Brunch, Lunch, Tussendoortje, Feestdag |
Smaak | Hartig |
Zin in | Vegetarisch |
Broodsoort | Koolhydraat Verlaagd |
Roerei met spinazie en tomaat: Bak de spinazie in een pan met eventueel wat boter. Voeg als de spinazie voldoende geslonken is het geklopte ei toe. Zet het vuur klein of helemaal uit en roer het ei door. Voeg tot slot de gesneden tomaatjes toe en verdeel over het sneetje brood.
Roerei met gebakken champignons: Bak de champignons in een pan met eventueel wat boter. Voeg het geklopte ei toe. Zet het vuur klein of helemaal uit en roer het ei door. Verdeel over het sneetje brood en voeg tot slot wat kiemen toe.
Roerei met paprika & kaas: Bak kort het geklopte ei, zet het vuur laag of uit en voeg de paprika, de gesneden bosui en de kaas toe. Verdeel tot slot over het sneetje brood.