Haverkorn met zelfgemaakte pindakaas & banaan - Brood van Soma
Brood van Soma
  • Home
  • Ons verhaal
  • Producten
  • Recepten
  • Waar te koop?
  • Blog
  • Faq
  • Vacatures
  • Contact
  • Menu

Haverkorn met zelfgemaakte pindakaas & banaan

6 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 6 sneetjes Brood van SOMA bijv. Haverkorn
  • 450 g ongezouten pinda's
  • ½ el zout
  • 2 el arachideolie
  • 1 el vloeibare honing
  • 1 tl zwart sesamzaad

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verdeel de pinda’s over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 8 min. lichtbruin. Schep regelmatig om. Maal de warme pinda’s in de keukenmachine in 4 min. tot een grove, dikke pindakaas. Schep de rand van de kom regelmatig schoon met een spatel. Voeg het zout, de olie en honing toe en maal nog 1 min. tot een gladde pindakaas. Besmeer de sneetjes brood met de pindakaas. Snij de banaan in plakjes en verdeel deze ook over de boterhammen. Besprenkel met zwart sesamzaad.

RECEPTENBOEKJE

Benieuwd naar andere heerlijke recepten die je zou kunnen maken met ons brood? Haal dan snel ons receptenboekje in huis!

MEER INFORMATIE

  • Bekijk dit recept

Contact

Soma Roggebroodbakkerij bv

Bellweg 29
6101 XA Echt
Nederland

T +31 475 46 86 31
E info@soma-bakkerij.nl

Links

  • Recepten
  • Producten
  • Ons verhaal
  • Faq
  • Vacatures
  • Login personeel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang recepten, het laatste nieuws en tips over brood van Soma!

© SOMA 2018 • alle rechten voorbehouden
  • Instagram
  • Facebook
Scroll naar bovenzijde