Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Haverkorn met rosbief

Snij het brood in kleinere stukjes om er borrelhapjes van te maken. 

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Ontbijt, Brunch, Lunch, Tussendoortje, Borrel
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vlees
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Haverkorn

Ingrediënten

  • 2 sneetjes Brood van SOMA bijv. Haverkorn 
  • 1 tl geraspte mierikswortel
  • 1 el mayonaise of yoghurt-mayonaise
  • 50 gram rosbief
  • 2 radijsjes
  • 20 gram taugé
  • peper en zout naar smaak
Haverkorn

Bereiding

Mix de geraspte mierikswortel met de mayonaise en besmeer hiermee de sneetjes brood. Beleg het geheel met de rosbief. Snij de radijsjes in partjes en verdeel deze samen met de taugé over het brood. 

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten