Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Haverkorn met pindakaas

Wist je dat zelf pindakaas maken heel makkelijk is? 

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Ontbijt, Brunch, Lunch, Tussendoortje, Borrel
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Zoet
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vegetarisch
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Haverkorn

Ingrediënten

  • 6 sneetjes Brood van SOMA bijv. Haverkorn
  • 450 g ongezouten pinda's
  • 1/2 el zout
  • 2 el arachideolie
  • 1 el vloeibare honing 
  • 1 tl zwart sesamzaad (decoratie)

 

Haverkorn

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de pinda's over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca 8 min. lichtbruin. Schep regelmatig om. Maal de warme pinda's in de keukenmachine in 4 min. tot een grove, dikke pindakaas. Schep de rand van de kom regelmatig schoon met een spatel. Voeg het zout, de olie en de honing toe en maal  nog 1 min. tot een gladde pindakaas. Verdeel de pindakaas over de sneetjes brood. Snij de banaan in plakjes en verdeel deze ook over de boterhammen. Besprenkel met zwart sesamzaad. 

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten