Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Haverkorn met pesto en gebakken kastanje champignons

Een heerlijk receptje, ook voor bij de borrel!

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Ontbijt, Lunch, Borrel
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vegetarisch
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Haverkorn

Ingrediënten

  • 2 sneetjes Haverkorn
  • 4 kastanje champignons
  • 1 teen knoflook
  • 2 el verse pesto
  • Snuf zout en peper
  • Handje pijnboompitjes
  • Verse basilicum
Haverkorn

Bereiding

Verhit een pan met een scheutje olijfolie. Snijd ondertussen de champignons in kleine stukken en bak deze goudbruin in de pan, met een snuf zout en peper en een geperste teen knoflook. Beleg de sneetjes met 1 el pesto, de gebakken champignons, een handje pijnboompitjes (evt. geroosterd in een droge pan) en garneer af met verse basilicum. 

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten