Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Haverkorn met paprikaspread

Wist je dat een rode paprika meer vitamine C bevat dan een sinaasappel? 

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Ontbijt, Brunch, Lunch, Tussendoortje, Borrel
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Veganistisch
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Haverkorn

Ingrediënten

  • 4 sneetjes Brood van SOMA bijv. Haverkorn
  • 1 geroosterde rode paprika (mag uit pot)
  • 1 verse rode paprika
  • 40 gram cashewnoten
  • 1 middelgrote tomaat
  • 1 teentje knoflook
  • 2 takjes peterselie
  • sap van 1/4 citroen
  • een scheutje olijfolie
  • een handje granaatappelpitjes
  • peper en zout naar smaak 
Haverkorn

Bereiding

Doe de geroosterde paprika, cashewnoten, knoflook, peterselie, citroensap, peper en zout in de hakmolen van de staafmixer. Mix de ingrediënten tot een fijne structuur. Voeg vervolgens de gewone paprika, de tomaat en de olijfolie toe. Mix de ingrediënten nog een keer kort, zodat de paprika en tomaat nog grof blijft. Als de spread te vochtig is kun je hem even laten uitlekken met een fijne zeef. 

Beleg de sneetjes brood met de spread en serveer met enkele granaatappelpitjes. 

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten