Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Haverkorn met citroen-ricotta en radijs

Fris & luchtig beleg voor op je brood. 

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Ontbijt, Brunch, Lunch, Tussendoortje, Borrel
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vegetarisch
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Haverkorn

Ingrediënten

  • 2 sneetjes Brood van SOMA bijv. Haverkorn
  • 60 gram ricotta
  • het sap van 1/2 citroen
  • 2 tl pesto
  • 2 radijsjes in plakjes

 

Haverkorn

Bereiding

Meng het citroensap met de ricotta. Besmeer het brood met de citroen-ricotta. Verdeel de pesto over de sneetjes brood. Beleg met plakjes radijs. 

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten