Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Haverkorn met asperges, ei en hüttekäse

Gezond & Lekker. 

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Ontbijt, Brunch, Lunch, Borrel
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vegetarisch
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Haverkorn

Ingrediënten

  • 4 sneetjes Brood van SOMA bijv. Haverkorn
  • Halvarine
  • 120 g hüttekäse
  • 16 groene asperges
  • 4 eieren
  • Tuinkers
  • Peper en zout naar smaak
Haverkorn

Bereiding

Kook de asperges 3 minuten en de eitjes hard. Besmeer het brood met halvarine en daarna met hüttekäse. Snij de eitjes in plakjes. Leg vervolgens de asperges en het ei op het brood. Bestrooi met peper en tuinkers. 

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten