Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Haverkorn met achterham, stroop en walnoten

Heerlijk voor bij de erwtensoep! 

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Brunch, Lunch, Tussendoortje
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vlees
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Haverkorn

Ingrediënten

  • 2 sneetjes Haverkorn 
  • 2 el appelstroop 
  • 2 plakjes achterham 
  • Handje walnoten 
  • Paar takjes tijm 
  • Optioneel: erwtensoepje! 
Haverkorn

Bereiding

Besmeer de sneetjes Haverkorn met de stroop en beleg met de achterham, walnoten en tijm. 

Tip: je kunt ons brood ook goed gebruiken om croutons van te maken voor in je soepje! Snijd het brood in kleine blokjes en bak ze circa. 25 minuten op 170 graden. 

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten