Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Goudkoren met truffel eiersalade

Een luxe boterham met rijke smaken. Ook heerlijk als borrelhapje.

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Ontbijt, Brunch, Lunch, Borrel, Feestdag
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vegetarisch
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Goudkoren

Ingrediënten

  • 4 sneetjes Brood van SOMA bijv. Goudkoren 
  • 4 hardgekookte eitjes
  • 2 el truffelmayonaise
  • 1/2 el Griekse yoghurt
  • 1/2 sjalot
  • 1 tl mosterd
  • tuinkers
  • Peper en zout naar smaak
Goudkoren

Bereiding

Kook de eitjes hard. Snipper de sjalot fijn. Prak de gekookte eitjes. Voeg de sjalot, de mosterd, de truffelmayonaise en de Griekse yoghurt toe aan het ei. Breng de eiersalade op smaak met peper en zout. Snij de sneetjes brood door de helft of nog kleiner voor bijvoorbeeld borrelhapjes. Beleg met de eiersalade en versier met verse kruiden. 

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten