Een feestelijk borrelreceptje met ons nieuwe Fries roggebrood!
Moment | Brunch, Lunch, Tussendoortje, Borrel |
Smaak | Hartig |
Zin in | Vis |
Broodsoort |
Zet een pannetje met water op het vuur en kook de eieren in 8 á 10 minuten. Ondertussen kun je de schil en pit van de avocado verwijderen en deze in dunne plakjes snijden. Neem de sneetjes roggebrood en snijd deze in 3 gelijke stukken. Snij met een dunschiller lange plakjes komkommer. Wanneer de eieren klaar zijn pel je de schaal ervanaf.
Maak de prikker op de volgende manier:
Begin met de komkommer en hierna een plakje roggebrood met daarop gesmeerd hüttenkäse. Waarna je een plakje zalm toevoegt en hierbovenop de avocado. Herhaal dit nog een keer en vervang dan de avocado door een half eitje en wat rucola. Maak de spies af met nog een plakje roggebrood en wat komkommer.