Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Fries roggebrood zalmspiesjes

Een feestelijk borrelreceptje met ons nieuwe Fries roggebrood!

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Brunch, Lunch, Tussendoortje, Borrel
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vis
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort

Ingrediënten

  • 3 sneetjes Fries roggebrood
  • 1 avocado
  • Hüttenkäse
  • 2 gekookte eieren
  • 1 komkommer
  • Handje rucola
  • Paar plakjes zalm
  • Garnering: chiliflakes, sesamzaadjes & maanzaad
  • Satéprikkers

Bereiding

Zet een pannetje met water op het vuur en kook de eieren in 8 á 10 minuten. Ondertussen kun je de schil en pit van de avocado verwijderen en deze in dunne plakjes snijden. Neem de sneetjes roggebrood en snijd deze in 3 gelijke stukken. Snij met een dunschiller lange plakjes komkommer. Wanneer de eieren klaar zijn pel je de schaal ervanaf. 

Maak de prikker op de volgende manier: 

Begin met de komkommer en hierna een plakje roggebrood met daarop gesmeerd hüttenkäse. Waarna je een plakje zalm toevoegt en hierbovenop de avocado. Herhaal dit nog een keer en vervang dan de avocado door een half eitje en wat rucola. Maak de spies af met nog een plakje roggebrood en wat komkommer. 

 

 

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten