Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Brabants rogge met zoet of hartig beleg

Kun jij ook niet kiezen tussen zoet of hartig beleg?

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Ontbijt
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Zoet, Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vegetarisch
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Brabants

Ingrediënten

Brabants met pindakaas en banaan:

  • 1 sneetje Brabants
  • Pindakaas
  • Halve banaan
  • Fijne pindastukjes
  • 1 tl kaneel

Brabants met zuivelspread, avocado en rode ui:

  • 1 sneetje Brabants
  • 2 el zuivelspread
  • Halve avocado
  • 1 rode ui
  • 1 tl chiliflakes
Brabants

Bereiding

Brabants met pindakaas en banaan:
Besmeer een sneetje Brabants met een laag pindakaas en snij de banaan in plakjes. Leg de plakjes banaan op je boterham en garneer het af met wat pindastukjes en kaneel.

Brabants met zuivelspread, avocado en rode ui:
Besmeer een sneetje Brabants met zuivelspread en snij je avocado door de helft. Wip met behulp van een lepel voorzichtig een helft van de avocado uit zijn schil. Snij deze vervolgens in dunne plakjes en leg deze op het sneetje brood! Versnipper vervolgens de rode ui en strooi deze samen met wat chili flakes over je boterham heen.

 

 

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten