Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Brabants met zalm

Snij het brood in kleinere stukjes en beleg het vervolgens om luxe borrelhapjes te maken. 

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Brunch, Lunch, Borrel, Feestdag
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Hartig
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vis
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Brabants

Ingrediënten

  • 2 sneetjes Brood van SOMA bijv. Brabants roggebrood
  • 70 gram roomkaas of zuivelspread
  • 100 gram gerookte zalm
  • 1/2 kleine rode ui
  • 2 takjes verse dille
Brabants

Bereiding

Besmeer de sneetjes brood met de roomkaas of zuivelspread. Beleg het geheel met de gerookte zalm. Snij de ui in mooie ringen, verdeel deze samen met de dille over het belegde brood. 

Tip: Voor een mooier eindresultaat smeer je de roomkaas met de achterkant van een theelepel op het brood. 

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten