Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Twee keer herfstige recepten met Rozijnen-Noten

Heerlijk voor tijdens de herfstdagen, zoet en hartig gecombineerd.

5754E99C-07EA-4390-A814-B7D108F1BDD4 Created with sketchtool. Moment Ontbijt, Brunch, Lunch, Tussendoortje
53D2A4A2-29E6-4666-81EB-294E32B8133F Created with sketchtool. Smaak Zoet
27DD76D8-922B-4CFB-A9F8-570D552C1FD6 Created with sketchtool. Zin in Vegetarisch
C8DC00FE-497A-4B6B-9094-BA8E97A1BBBF Created with sketchtool. Broodsoort Rozijnen Noten

Ingrediënten

Rozijnen-Noten met appel en stroop:

  • 1 sneetje Rozijnen-Noten
  • 1 el stroop
  • 1/2 appel
  • Kaneel

Rozijnen-Noten met brie en geroosterde perzik:

  • Sneetje Rozijnen-Noten
  • 5 plakjes brie
  • 1 perzik
  • Handje walnoten
  • Verse tijm
  • Scheutje honing
Rozijnen Noten

Bereiding

Rozijnen-Noten met appel en stroop:
Besmeer het sneetje met stroop. Snijd de appel in schijfjes en leg deze op de stroop in een waaiertje. Giet er nog een beetje stroop overheen en bestrooi met een snufje kaneel.

Rozijnen-Noten met brie en geroosterde perzik:
Gril een aantal perzikpartjes op een grillplaat. Smelt ondertussen de brie in de oven in circa 10 minuten op 180 graden. Beleg het sneetje met de brie en perzik en garneer vervolgens af met wat walnoten, verse tijm en een scheutje honing.

Receptenboekje

Vraag nu ons gratis receptenboekje aan

Jouw gratis boekje
Icon brood

Meer recepten