Heerlijk voor tijdens de herfstdagen, zoet en hartig gecombineerd.
Moment | Ontbijt, Brunch, Lunch, Tussendoortje |
Smaak | Zoet |
Zin in | Vegetarisch |
Broodsoort | Rozijnen Noten |
Rozijnen-Noten met appel en stroop:
Rozijnen-Noten met brie en geroosterde perzik:
Rozijnen-Noten met appel en stroop:
Besmeer het sneetje met stroop. Snijd de appel in schijfjes en leg deze op de stroop in een waaiertje. Giet er nog een beetje stroop overheen en bestrooi met een snufje kaneel.
Rozijnen-Noten met brie en geroosterde perzik:
Gril een aantal perzikpartjes op een grillplaat. Smelt ondertussen de brie in de oven in circa 10 minuten op 180 graden. Beleg het sneetje met de brie en perzik en garneer vervolgens af met wat walnoten, verse tijm en een scheutje honing.