Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Ons verhaal

Ons verhaal

Gezond genieten

Brood waar je blij van wordt

Brood van SOMA bakt heerlijke producten voor iedereen. Als je ons brood proeft, merk je het meteen. Ouderwets genieten staat bij ons centraal. 
Brood van SOMA is goed voor elk moment! 

De lekkerste ingrediënten

Bij Brood van SOMA zijn we altijd opzoek naar ingrediënten van natuurlijke oorsprong voor onze broden, met de beste kwaliteit en als het even kan van eigen bodem. 

Ouderwets genieten

Het brood van SOMA brengt je terug naar een tijd waarin voeding nog puur was. Waar het voedsel bij de boer of de bakker om de hoek werd gehaald. Datgeen wat van dichtbij komt is immers het beste. Achter de heerlijke smaak van het brood van SOMA zitten al onze ervaren en enthousiaste bakkerijmedewerkers. Zij zijn trots en betrokken. Onze medewerkers zien kansen om SOMA verder te brengen, denken mee met nieuwe plannen en doen hun best om van nieuwe werkprocessen en formules een succes te maken. Aan ieder brood merk je meteen: dit is brood van SOMA.

Gezond genieten
Gezond brood voor elk moment

Onze broden ontstaan vanuit een grote gedrevenheid. Elke dag bakken wij een broodassortiment met producten voor iedereen, voor elk moment van de dag, voor elk jaargetijde. Van ontbijt tot lunch en van tussendoortje tot snack- en verwenmomenten. Of je het nu eet uit gezondheidsoverwegingen of simpelweg de smaak lekker vindt, brood van SOMA is goed voor elk moment.