Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Ons verhaal

Ons verhaal

Gezond genieten

Brood waar je blij van wordt

Brood van SOMA bakt een broodassortiment met producten voor iedereen. Als je ons brood proeft, merk je het meteen. We gebruiken de heerlijkste ingrediënten, die je terug brengen naar vroeger. Brood waar je blij van wordt, dat je goed laat voelen. Een combinatie van een gezonde keuze en ouderwets genieten.
Dat maakt Brood van SOMA uniek.

De puurste ingredienten

Brood van SOMA kun je samenvatten in de volgende woorden: bijzonder, lekker, gezond, authentiek, verantwoord & genieten. Lang voordat de termen ‘superfoods’ en ‘clean eating’ bestonden, bakten wij ons brood al met de beste en puurste ingrediënten. In onze grondstoffen zitten geen onnatuurlijke kleur- en smaakstoffen. We streven er naar zoveel mogelijk pure ingedriënten te gebruiken van natuurlijke oorsprong. We zijn altijd op zoek naar ingrediënten van de beste kwaliteit van een constant niveau en als het even kan van eigen bodem. Onze grondstoffen halen we in bepaalde gevallen bij lokale leveranciers. Het speltgraan van onze Speltkoren wordt op ambachtelijke wijze gemalen in de op waterkracht aangedreven Commandeursmolen in Mechelen, met respect voor milieu, welzijn en traditie.

Ouderwets genieten

Het brood van SOMA brengt je terug naar een tijd waarin voeding nog puur was. Waar het voedsel bij de boer of de bakker om de hoek werd gehaald. Datgeen wat van dichtbij komt is immers het beste. De oudere generatie noemt roggebrood in één adem met erwtensoep, spek, boerenkaas of op een witte boterham. In verschillende regio’s in Nederland zijn er andere tradities rondom het roggebrood. Achter de heerlijke smaak van het brood van SOMA zitten al onze ervaren en enthousiaste bakkerijmedewerkers. Zij zijn trots en betrokken. Onze medewerkers zien kansen om SOMA verder te brengen, denken mee met nieuwe plannen en doen hun best om van nieuwe werkprocessen en formules een succes te maken. Aan ieder brood merk je meteen: dit is brood van SOMA.

Gezond genieten
Gezond brood voor elk moment

Onze broden ontstaan vanuit een grote gedrevenheid. Elke dag bakken wij een broodassortiment met producten voor iedereen, voor elk moment van de dag, voor elk jaargetijde. Van ontbijt tot lunch en van tussendoortje tot snack- en verwenmomenten. Of je het nu eet uit gezondheidsoverwegingen of simpelweg de smaak lekker vindt, brood van SOMA is goed voor elk moment. Je kiest met brood van SOMA, naast een verantwoord eetpatroon, bovenal voor maximaal genieten. Wij geloven dat gevarieerde voeding heel belangrijk is. We willen allemaal gezond door het leven gaan, maar boven alles willen we genieten. Met brood van SOMA kan dit! Ons brood bevat veel voedingsvezels die een postitieve invloed hebben op hart- en bloedvaten, de stoelgang en het functioneren van de hersenen. Daarnaast helpen onze broden om je gewicht in balans te houden.