Producten

Recepten

Ons verhaal

Blog

Contact

Veelgestelde vragen

Vacatures

Bedankt

Privacy Statement

Actievoorwaarden

Blog

Blog

SOMA Haverkorn volgens verbeterde receptuur

06 december 2022

Eindelijk kunnen we het jullie vertellen… vanaf binnenkort is onze vernieuwde SOMA Haverkorn verkrijgbaar! Dit lekkere robuuste brood bevat nu nóg meer zaden en pitten en is verkrijgbaar bij bijna elke supermarkt bij jou in de buurt. 

SOMA Haverkorn in een nieuw jasje!

Nu zul je je vast afvragen, waarom is dit lekkere product veranderd? Bij Brood van SOMA zijn we constant bezig om onze producten te evalueren en verbeteren. Hierbij kwam zo ook ons Haverkorn brood aan bod en is er door middel van marktonderzoek en het uitvoeren van veel testen een nieuwe receptuur tot stand gekomen. Tijdens een consumentenonderzoek hebben we onderzocht of de consument de voorkeur gaf aan de oude receptuur of aan de nieuwe. De nieuwe receptuur had duidelijk de voorkeur en op basis hiervan is de keuze gemaakt om definitief over te stappen en ons lekkere Haverkorn brood in een nieuw jasje te steken.

 

Een robuust en lekker brood!

Naast de extra zaden en pitten die we aan ons Haverkorn toegevoegd hebben is onze nieuwe variant ook nog eens vezelrijk (bevat maar liefst 4,2g/100g méér vezels dan onze oude Haverkorn). Het bevat geen gist en lactose en is nog altijd vegan!

 

In een gloednieuwe verpakking...

Naast dit nieuwe product hebben wij nog een leuk nieuwtje voor jullie… Ons Haverkorn brood zal namelijk in een geheel nieuwe verpakking verschijnen! Dit zal tevens de aftrap zijn voor een hele nieuwe verpakkingslijn. Na 10 jaar dezelfde verpakking gehad te hebben werd het tijd voor verandering en dit leek ons het perfecte moment om dit met jullie te delen. Wij hopen de verpakkingen van onze andere producten in 2024 te mogen omzetten met als toevoeging, de Nutri-Score, die dan officieel is toegestaan in Nederland.

Deze nieuwe stijl zul je vanaf nu al vaker terug gaan zien. Bijvoorbeeld bij onze nieuwe gratis aan te vragen receptenboekjes of in de nieuwsbrief. Vergeet je hiervoor trouwens niet aan te melden!

Wij kunnen niet wachten tot jullie ons nieuwe Haverkorn brood kunnen uitproberen en staan altijd klaar om jullie vragen te beantwoorden.

SOMA Haverkorn volgens verbeterde receptuur
Icon brood

Enkele recepten

Icon brood

Meer lezen?

De vezelmeter op onze nieuwe verpakking!

Ons verbeterde Haverkorn ligt nu in de schappen, een volkoren meergranenbrood met extra veel zaden en pitten. Een must-try en jazeker.. zoals je ziet, zit dit brood in een gloednieuwe verpakking. Iets...

+
SOMA Haverkorn volgens verbeterde receptuur

Eindelijk kunnen we het jullie vertellen… vanaf binnenkort is onze vernieuwde SOMA Haverkorn verkrijgbaar! Dit lekkere robuuste brood bevat nu nóg meer zaden en pitten en is...

+
Laat je inspireren: gratis receptenboekje aanvragen!

Vraag ons gratis receptenboekje aan via de website en ontvang deze binnen enkele werkdagen in je brievenbus. Eet smakelijk! ...

+